Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SEAT Servis

Vaš SEAT u najboljim rukama.

Spoj španjolske strasti i njemačkog inženjerskog umijeća. To je SEAT. Kako biste u tome mogli uživati i nakon kupnje, SEAT vam nudi mnoštvo različitih servisnih usluga. Tako vam, primjerice, Porsche Bank nudi opsežne usluge financiranja. Uvjerite se sami.

Stručnjaci za vaš SEAT

SEAT STRUČNI SERVIS

 

Nitko ne poznaje vaš SEAT tako dobro kao stručnjaci iz stručnog servisa marke SEAT. Stoga možete biti sigurni da je vaš automobil uvijek u najboljim rukama. Koristite se našim brojnim servisnim uslugama poput online rezerviranja termina servisa, Clever Repair usluga i još puno toga. Profitirajte od najvišeg stupnja kvalitete i transparentnih troškova.

SEAT JAMSTVO

Putujte opuštenije.

Možete u potpunosti uživati u vožnji u svojem vozilu marke SEAT jer ste s markom SEAT najbolje zaštićeni. Bez obzira na to je li riječ o SEAT produženom jamstvu, SEAT mobilnom servisu ili VVD osiguranju od odgovornosti i potpunom kaso osiguranju.